[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

این سوپ تیره با طعم قوی كه متعلق به مركز اسپانیاست، مردم را به 2 دسته تقسیم می كند؛
یا آن را دوست دارند یا از آن متنفرند.
این سوپ از یكی از فقیرترین مناطق اسپانیا به نام لامانچا می آید و جالب آنكه مانند اشكنه ایرانی قبل از سرو یك تخم مرغ در آن می شكنند.
البته توجه داشته باشید طعم قوی این سوپ به آب و هوای منطقه آفرینش آن هم مرتبط است.
شاید این سوپ را در مناطق مرطوب شمال و جنوب كشور بیشتر بپسندند.
اما به یاد داشته باشید خواص این سوپ به واسطه سیر مصرفی بی نظیر است.


مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون بكر 4 قاشق غذاخوری
سیر یك بوته، پوست كنده
نان تست 4 ورقه
پاپریكا 4 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم


روش تهیه:
1- فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم كنید.
روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید.
سیرهای پوست كنده را در آن سرخ كنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج كنید.


2- ورقه های نان را در همان روغن سرخ كنید تا برشته شود.
آنها را هم از تابه خارج كنید.
یك قاشق غذاخوری پاپریكا را در روغن برای چند ثانیه سرخ كنید.
آب گوشت، زیره و باقی پاپریكا را در قابلمه بریزید.
سیرها را هم له كرده و در آب گوشت بریزید.
نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقیقه آن را بپزید.


3- ورقه های نان را خرد كنید و هر كدام را در یك كاسه نسوز بریزید.
روی آن سوپ بریزید و در هر كاسه یك تخم مرغ بشكنید و كاسه ها را 8-7 دقیقه در فر بگذارید تا تخم مرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو كنید.


نكات:
1 - می توانید به جای استفاده از فر،تخم مرغ ها را در قابلمه شكسته و با در بسته 10 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها ببندد.


2 - در صورت تمایل تخم مرغ ها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.

3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده كنید كیفیت آن در سوپ بهتر است.


منبع:1ro.ir