اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
◦▪◦◊◦▪◦ خواص خوراکـــــــی ها ◦▪◦◊◦▪◦ - صفحه 2
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 13 از 13
Like Tree29Likes

موضوع: ◦▪◦◊◦▪◦ خواص خوراکـــــــی ها ◦▪◦◊◦▪◦

  1. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    آشنایی با خواص لوبیا

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می پیچد.

    برگهای آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه به شکل قلب می باشد.

    گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار دارد.

    از پوست و دانه های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می شود که به نام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامی که پوست غلاف سفت می شود دانه های داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می گیرد.

    برگهای لوبیا دارای ماده ای به نام آلانتوئین می باشد.


    خواص داروئی
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است.

    ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند.

    درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.

    سنگ کلیه را برطرف می کند.

    سینه و ریه را نرم می کند.

    آب را از بدن خارج می سازد.

    لوبیای سبز مقوی قلب است.

    نیروی جنسی را تحریک می کند.

    قاعده آور است.

    کلسترول خون را پائین می آورد.

    ضد سرطان است.

    برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.

    به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده ها را تمیز می کند.

    فشار خون را پائین می آورد.

    یبوست را برطرف می کند.

    در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.

    طرز استفاده از لوبیا
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    جوشانده: مقدار 30 گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید.

    لوبیای پخته: لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و به مقدار یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می توان لوبیا را با خردل، زیتون و آبلیمو مصرف کرد.

    سوپ لوبیا: از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است.
    سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید.


    مضرات لوبیا
    لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست.

    ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد.

    بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.

    Roja این را میپسندد.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #11 ارسال شده در تاريخ 10-22-2014 در ساعت 08:08 PM

  2. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    خواص بادمجان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نحوه استفاده : به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.

    خواص : بادمجان Eggplant

    نام علمی : Solanum Melongena

    اين گياه كه بعربي بادنجان ناميده مي شود گياهي است يكساله و داراي ساقه نسبتا ضخيم و پوشيده از كرك.

    ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتيمتر مي رسد.

    برگهاي آن بيضي شكل با نوك باريك و گلهاي آن بنفش رنگ است.

    ميوه اين گياه دراز و باريك و يا گرد، برنگهاي بنفش، سياه، زرد و سفيد ديده مي شود .


    بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است.

    چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد.

    تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند.

    بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمريكا، ايالات فلوريدا، تگزاس، لويزيانا و نيوجرسي بيشتر محصول بادمجان آمريكا را كشت مي كنند.

    خواص داروئي:


    از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است.

    بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است.

    مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد.


    1) بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها مي شود.

    2) بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .

    3) بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است.

    4) بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت.

    5) دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند.

    6) ريشه بادمجان و شاخه هاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد.

    7) بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.

    8) خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز مي كند و شخص را ازخطرسكته قلبي محفوظ مي درد.

    9) بادمجان برطرف كننده يبوست است.

    10) برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند اين جوشانده درمان اسهال خوني است.

    11) جوشانده ريشه بادمجان درمان بيماري آسم است.

    12) بادمجان مقوي معده است.

    13)وآب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.

    14) اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد .

    15) از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدر نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.

    16) با تحقيقاتي كه جديدا روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شده نتيجه گرفته اند كه بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است كه در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي درد.
    بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري مي باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.


    بهترين طريقه پخت بادمجان آب پز كردن و يا پختن در فر است زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معده هاي ضعيف مناسب نيست.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مضرات :


    بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصي كه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند.

    اينگونه اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرائبا گوشت و روغن و يا سركه بپزند و بخورند.
    Roja این را میپسندد.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #12 ارسال شده در تاريخ 10-22-2014 در ساعت 08:09 PM

  3. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    آشنایی با خواص انبه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نحوه استفاده انبه :
    برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند


    خواص انبه : انبه Mango

    نام علمی انبه : Mangifera indica

    انبه درختي است زيبا كه ارتفاع آن تا 10 متر مي رسد.

    منشا انبه هند و مالزي و برمه مي باشد ولي هم اكنون در تمام مناق استوايي و حاره كشت مي شود.

    انبه از 4000 سال پيش وجود داشته است.


    برگهاي اين درخت نيزه اي شكل، گلهاي آن زرد يا قرمز رنگ و بصورت خوشه اي وجود دارد.

    ميوه آن كه انبه يا منگو ناميده مي شود بيضوي شكل و داراي طعمي مطبوع وشيرين بوده و داراي هسته اي نسبتا بزرگ است.

    انبه در اوائل ماه مي مي رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است.


    انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است.

    انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد .


    1) انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است.

    2) انبه تقويت كننده قواي جنسي است.

    3) رنگ صورت را درخشان مي كند.

    4) دهان را خوشبو مي كند.

    5) ادرار آور است.

    6) يبوست را برطرف مي كند.

    7) انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است.
    بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند.


    8) انبه تميز كننده خون مي باشد.

    9) خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد.

    10) انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود.

    11) براي رفع اسهال مفيد است.

    12) خوردن انبه، سردرد، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد.

    13) براي درمان بواسير مفيد است.

    14) عطش را برطرف مي كند.

    15) انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    خواص مغز هسته انبه
    انبه داراي هسته بزرگي است كه در وسط آن مغز آن قرار درد كه بجاي مغز بادام مي توان از آن در شيريني جات استفاده كرد.

    مغز هسته انبه از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است.

    1- خوردن مغز هسته اسهال را برطرف مي كند.

    2- براي معالجه سرماخوردگي مصرف مي شود.

    3- سرفه هاي سخت را درمان مي كند.

    4- درمان كننده بواسير خوني است.

    5- خانم هائيكه دچار خونريزي از رحم مي باشند و يا بين دو عادت ماهيانه خونريزي دارند براي رفع آن بايد از مغز انبه استفاده كنند.

    6- مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است.

    7- براي تسكين آسم و تنگي نفس مفيد است.

    8- ضد استفراغ است.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ديگر خواص درخت انبه
    1. گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع مي كند.

    2. اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه مي كند.

    3. صمغ درخت انبه را با روغن و آبليمو مخلوط كنيد براي ناراحتي هاي پوست مفيد است.

    4. براي برطرف كردن ريزش مو ، آب برگهاي درخت انبه را روي سر بماليد.

    5. براي تقويت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مزمزه كنيد.

    مضرات انبه :
    هضم انبه براي بعضي از افراد سخت است و ممكن است ايجاد خارش و دمل نمائيد.

    اگر خون انبه ايجاد نفخ بكند بايد آنرا با زنجبيل خورد.
    Roja این را میپسندد.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #13 ارسال شده در تاريخ 10-22-2014 در ساعت 08:10 PM

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

150، 400، ، html، led، فقط، فنجان، فوق، فارسي، فارسی، فر، فرانسه، فرانسوی، فرار، فرد، فشار، قلب، قلبی، قند، قهوه، قابل، قابلیت، قارچ، قبل، قدیم، قرمز، قرار، قطر، كه، كره، كرد، لوبیا، لازم، لذت، مفید، ممنوع، مناسب، مناطق، منبع، منع، مهم، مواد، مواردی، موثر، موجود، مورد، موش، مي، ميوه، می، میوه، میزان، مانند، مانع، ماه، ماده، مثل، مثلث، محبوب، محصول، مخلوط، مختلف، مربوط، مرض، مرغ، مس، مشکلات، مشاهده، مصرف، مصری، معروف، مغز، نفس، نقش، نمی، چند، نهم، چهار، چون، نوشیدنی، نوع، نوعی، چین، چینی، نیست، نگهداری، نام، نامطلوب، نان، ناراحتی، نحوه، ندارد، نرم، چسب، نسبتا، چشم، نشان، نشانه، نشده، نظیر، نظر، هفته، هم، همه، همین، همیشه، همراه، هنگام، هند، هندی، هویج، هورمون، ها، هاي، هايي، های، هات، هر، هستند، هسته، ولی، وجود، وزن، يك، يه، يا، یونان، یک، یکی، یا، یافته، یبوست، یعنی، ژله، کلیه، کم، کمک، کنند، کننده، کنید، کناره، کنترل، کند، که، کیفیت، کافی، کاملا، کاهش، کار، کاربرد، کبود، کباب، کبد، کرد، کردن، کرده، کشور، کشورهای، گندم، گوشت، گیاه، گیاهی، گیاهان، گیرد، گاز، گذاشتن، گرفته، گرم، گرد، ۱۵، ۲۸، پنج، پوست، پیدا، پیشگیری، پایه، پاک، پارچه، پخت، پس، آفریقا، آلرژی، آمیزی، آمد، آن، آنچه، آنها، آنرا، آورد، آوردن، آیا، آید، آب، آبلیمو، آرام، آزاد، آسیا، آشنا، آشنایی، آشپزی، افراد، افزایش، اما، انواع، انگلیسی، انگیز، انبه، انجام، اند، انسان، اين، ايران، ايراني، ای، این، اینکه، اینجا، ایتالیا، ایجاد، ایران، اگر، اثر، احساسات، اختلال، اختلالات، ادویه، ارتباط، ارزش، از، اسم، است، استفاده، است؛، استخوان، اش، اصلی، اضافه، اعلام، اعصاب، بنفش، بندي، به، بهبود، بهتر، بهترين، بهره، بو، بودن، بی، بیماری، بین، بینی، بگیرد، با، بالا، باید، بادمجان، باریک، بارداری، باز، بازار، باستان، باشند، باعث، بخورند، بخورید، بخش، بدن، بدست، بروز، براي، برای، برابر، برخی، برد، بزنيد، بزرگ، بسيار، بسیار، بشه، بصورت، بعد، تقویت، تلخ، تمام، تنها، تهیه، تولید، تواند، توت، توجه، تيره، تا، تاپیک، تابستان، تاثیر، تازه، تبدیل، تخم، تر، ترين، ترین، ترکیب، تسکین، جلوگیری، جنسی، جهان، جوان، جای، جات، جديد، حفظ، حمله، حافظه، حال، حالا، حاوی، حاصل، حتما، حجم، خمیر، خنک، خون، خواهان، خواهد، خواص، خوب، خوبی، خود، خودرو، خوراکی، خوردن، خوش، خوشمزه، خام، خانم، خانواده، خانگی، خاورمیانه، خارج، خارجی، خارش، خاطر، خشک، خطر، خطرناک، دقيقه، دقیقه، دلیل، دم، دنیا، دچار، دندان، دهند، دو، دور، دوران، دوست، دیگر، داگ، دادن، داده، دار، دارند، دارویی، دارید، دارد، داشتن، داشته، در، درمان، درمانی، درون، دراز، درخت، درد، درست، دست، دسته، دستگاه، ذرت، رفتن، رفع، رنگ، روی، رود، روز، روز،، روش، روشن، ریزش، ریشه، را، راه، رسیدن، رشد، رعایت، زنان، زوج، زیتون، زیر، زدن، سفید، سلامت، سنگ، سنبل، سنتی، سه، سویا، سوپ، سوزش، سینه، سیاه، سیستم، سال، ساله، ساعت، سبز، سبزی، ست، سخت، سر، سریع، سرکه، سرخ، سرد، سردرد، سرطان، سرعت، سس، سطح، شما، شمال، شمار، شناسي، شوند، شود، شیرین، شکل، شکلی، شکم، شب، شبیه، شدن، شده، شروع، شربت، شستن، صورت، صبح، ضد، ضرب، طب، طبیعی، طرز، طعم، طعمی، علمی، علائم، علت، عادت، عدد، عرضه، عسل، عضله، عضو، عطر، غیر، غدد، غذا، غذایی

نمایش برچسب‌ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0