[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
آماده سازی
120 دقیقه
پخت
60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج
3 پیمانه سیب زمینی نگینی 2 عدد پیاز نگینی 1 عدد مرغ پخته شده 250 گرم زرشک 1 قاشق غذا خوری سرپر گردو خرد شده 50 گرم ( در صورت دلخواه ) زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری ادویه کاری ، فلفل به میزان لازم آرد سفید 1 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری آب به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.
روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید.
برنج را در اب مرغ بپزید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید...
زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید....
اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.
حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.
ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.
روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی بررنج میبندیم...
روی خمیر را نیز چرب میکنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
نکات تهیه برد بلاو :
ادویه در این غذا اهمیت دارد.
برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.
خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
منبع:beytoote.com
persian-forum
ir.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی