اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
برد بلاو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By maee

موضوع: برد بلاو

  1. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    برد بلاو

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آماده سازی
    120 دقیقه

    پخت
    60 دقیقه


    مواد لازم برای 4 نفر :

    برنج
    3 پیمانه
    سیب زمینی نگینی 2 عدد
    پیاز نگینی 1 عدد
    مرغ پخته شده 250 گرم
    زرشک 1 قاشق غذا خوری سرپر
    گردو خرد شده 50 گرم ( در صورت دلخواه )
    زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
    ادویه کاری ، فلفل به میزان لازم
    آرد سفید 1 پیمانه
    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    آب به میزان لازم


    طرز تهیه:
    آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.
    روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

    مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید.
    برنج را در اب مرغ بپزید.

    سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.

    سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید...

    زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید....

    اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.

    حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.

    ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.

    روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.

    حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی بررنج میبندیم...

    روی خمیر را نیز چرب میکنیم.


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید.


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نکات تهیه برد بلاو :
    ادویه در این غذا اهمیت دارد.

    برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.

    خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:beytoote.com
    mahdie و Roja پسندیده اند.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-08-2014 در ساعت 05:12 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0