اسم اصلی این غذا سمبوسک هست که یک نوع غذای مصری است ولی ظاهرش حالت مثلثی سمبوسه رو نداره و بیشتر شبیه پیراشکی است....
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
اگه تا به حال از بادام زمینی کنار مرغ و گوشت استفاده نکردید پس دست بکار بشید و این غذای خوشمزه و جدید رو درست کنید و از طعم خوب بادام زمینی و کنجد کنار خانواده تون لذت ببرید...
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
بادام زمینی خرد شده 4 ق غ
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 1 عدد
کنجد 2 ق غ
دارچین 1 ق م
ادویه کاری 1 ق غ
فلفل سیاه در صورت تمایل
خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی آماده ([برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ])
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
بادام زمینی را میکوبیم و به پیاز اضافه میکنیم اصلا بادام زمینی پودر نشود.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
مقدار 1 ق هم کنجد اضافه میکنیم.
بادام زمینی و کنجد روغن پس میدهند و طعم خوبی به این غذا میدهند.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
حالا گوشت را اضافه و حرارت را کمی زیاد میکنیم تا گوشت حسابی سرخ و قهوه ای رنگ شود.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
حالا کاری و دارچین و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
بعد از اینکه مواد کامل خنک شد از مواد داخل خمیر گذاشته و به شکل دلخواه می پیچیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
من از دستگاه پیراشکی استفاده کردم.
می توان از چنگال برای این کار استفاده کرد.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
تخم مرغ را کمی می زنیم و با قلم مو روی سمبوسه های میزنیم و کنجد می پاشیم
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
در فر گرم شده با 180 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم تا روی سمبوسه ها طلایی شود.
میتوان سمبوسه ها را در روغن هم سرخ نمود و روی دستمال حوله ای روغن اضافه را می گیریم و با سس گوجه سرو میکنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
منبع:baharsite.com
persian-forum
ir.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی