اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
سمبوسک (سمبوسه ی مصری)
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By maee

موضوع: سمبوسک (سمبوسه ی مصری)

  1. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    سمبوسک (سمبوسه ی مصری)

    اسم اصلی این غذا سمبوسک هست که یک نوع غذای مصری است ولی ظاهرش حالت مثلثی سمبوسه رو نداره و بیشتر شبیه پیراشکی است....

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اگه تا به حال از بادام زمینی کنار مرغ و گوشت استفاده نکردید پس دست بکار بشید و این غذای خوشمزه و جدید رو درست کنید و از طعم خوب بادام زمینی و کنجد کنار خانواده تون لذت ببرید...
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    بادام زمینی خرد شده 4 ق غ
    پیاز 1 عدد بزرگ
    تخم مرغ 1 عدد
    کنجد 2 ق غ
    دارچین 1 ق م
    ادویه کاری 1 ق غ
    فلفل سیاه در صورت تمایل
    خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی آماده ([برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ])

    طرز تهیه:

    پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بادام زمینی را میکوبیم و به پیاز اضافه میکنیم اصلا بادام زمینی پودر نشود.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مقدار 1 ق هم کنجد اضافه میکنیم.
    بادام زمینی و کنجد روغن پس میدهند و طعم خوبی به این غذا میدهند.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    حالا گوشت را اضافه و حرارت را کمی زیاد میکنیم تا گوشت حسابی سرخ و قهوه ای رنگ شود.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    حالا کاری و دارچین و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه مواد کامل خنک شد از مواد داخل خمیر گذاشته و به شکل دلخواه می پیچیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    من از دستگاه پیراشکی استفاده کردم.

    می توان از چنگال برای این کار استفاده کرد.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    تخم مرغ را کمی می زنیم و با قلم مو روی سمبوسه های میزنیم و کنجد می پاشیم
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در فر گرم شده با 180 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم تا روی سمبوسه ها طلایی شود.
    میتوان سمبوسه ها را در روغن هم سرخ نمود و روی دستمال حوله ای روغن اضافه را می گیریم و با سس گوجه سرو میکنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]



    منبع:baharsite.com

    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    2 کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 05-20-2014 در ساعت 02:59 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0