مواد لازم (برای 20 نفر):
سینه ی مرغ 3 عدد
هویج متوسط 6 عدد
قارچ 1 کیلو
ذرت 500 گرم
آرد ذرت 150 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
زعفران دم کرده 2 ق غ
نمک به میزان لازم
جو بلغور 200 گرم
عصاره مرغ 1عدد
لیمو تازه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را میپزیم و بعد پختن از قابلمه در می آوریم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
سپس بلغورجو را که از یک ساعت قبل خیس کرده ایم به آب مرغ اضافه کرده، می گذاریم 2ساعت با حرارت کم بپزد.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
مرغ ها را ریش ریش کرده و داخل قابلمه میریزیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
درادامه هویج هایی را که نگینی خرد کرده ایم به مواد اضافه میکنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
در ظرف دیگری پیازداغ میکنیم و آرد ذرت را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
سپس به سوپ اضافه میکنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
بعد ذرت...
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
و بعد از آن قارچ ها را اضافه میکنیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
زعفران را هم میریزیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
عصاره مرغ را اضافه کرده ودر آخر کمی نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت کم خوب جا بیفتد.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
هنگام سرو هم در آن لیمو تازه می چکانیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
منبع:baharsite.com
persian-forum
ir.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی