اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
سوپ ذرت
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By maee

موضوع: سوپ ذرت

  1. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,518
    50,268
    100
    50,268 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,067
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    سوپ ذرت



    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم (برای 20 نفر):
    سینه ی مرغ 3 عدد
    هویج متوسط 6 عدد
    قارچ 1 کیلو
    ذرت 500 گرم
    آرد ذرت 150 گرم
    پیاز بزرگ 1 عدد
    زعفران دم کرده 2 ق غ
    نمک به میزان لازم
    جو بلغور 200 گرم
    عصاره مرغ 1عدد
    لیمو تازه


    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ ها را میپزیم و بعد پختن از قابلمه در می آوریم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    سپس بلغورجو را که از یک ساعت قبل خیس کرده ایم به آب مرغ اضافه کرده، می گذاریم 2ساعت با حرارت کم بپزد.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    مرغ ها را ریش ریش کرده و داخل قابلمه میریزیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    درادامه هویج هایی را که نگینی خرد کرده ایم به مواد اضافه میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در ظرف دیگری پیازداغ میکنیم و آرد ذرت را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس به سوپ اضافه میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد ذرت...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و بعد از آن قارچ ها را اضافه میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زعفران را هم میریزیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    عصاره مرغ را اضافه کرده ودر آخر کمی نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت کم خوب جا بیفتد.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    هنگام سرو هم در آن لیمو تازه می چکانیم.


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, mahdie and Roja like this.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    3 کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 07-24-2014 در ساعت 07:25 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0