[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
دانشمندان یکی از محبوب ترین غذاهای مورد علاقه افراد را که یک پروتئین حیوانی است، از جمله بهترین مواد خوراکی برای تقویت حافظه به ویژه در سالمندان معرفی کرده اند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان در یک مطالعه استثنایی دریافته اند که مصرف تخم مرغ به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان های ضروری برای سلامت بدن مانند لوتئین می تواند روند از دست دادن حافظه و "زوال مغز "را در افراد کاهش دهد.
گفتنی است، دانشمندان این نتایج را با بررسی بر روی دو گروه فرد بزرگسال و قرار دادن 2 عدد تخم مرغ در رژیم غذایی گروه هدف و در نهایت بررسی میزان حافظه دو گروه بدست آورده اند.
بررسی ها نشان می دهند تخم مرغ سبب افزایش قابل توجه در عملکرد ذهنی افراد سالمند می شود.
علاوه بر بهبود عملکرد ذهنی، مصرف تخم مرغ سبب بهبود حافظه ی کلامی، روانی، استدلالی و شناختی افراد نیز می گردد.
پزشکان در عین حال توصیه می کنند افراد قبل از انجام این شیوه ی درمانی با پزشک متخصص مشاوره انجام دهند، زیرا مصرف تخم مرغ زیاد می تواند سبب "بالا رفتن کلسترول خون" و بروز بیماری های خطرناک شود.
برای مصرف تخم مرغ افراد باید از سلامتی آن محصول اطمینان حاصل کنند و از خرید تخم مرغ های شکسته و یا مصرف تاریخ گذشته ها جدا خودداری کنند.
پزشکان هشدار می دهند افراد تخم مرغ را به صورت پخته و بدون نمک مصرف نمایند.
منبع: beytoote.com
persian-forum
ir.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی