با درست کردن این دستور پخت مکزیکی ساده، سریع و خوشمزه، دوستان و اطرافیانتان را شگفت زده کنید.
اِنچیلادانوعی غذای مکزیکی است که با نان رول شده و سس فلفل قرمز تهیه میشود و در آن مواد متنوعی از جمله گوشت، پنیر، لوبیا، سیبزمینی، سبزیجات و غذاهای دریایی استفاده میشود.
مواد لازم :
نان ترتیلای مکزیکی یا نان پیتا : 12 عدد
گوشت چرخ کرده : 700 گرم
پیاز ریز خردشده : 1/4 پیاز بزرگ
فلفل قرمز خردشده : 1/2 پیمانه
آرد : 2 قاشق غذاخوری
کاهو و پنیر : به مقدار لازم
طرز تهیه :داخل یک تابهٔ مناسب، مقدار کمی روغن میریزیم و گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز خردشده، نمک و فلفل تفت میدهیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
گوشت را از تابه خارج میکنیم ولی مقداری از آب گوشت را که در تابه میماند رها میکنیم.
آرد و پودر فلفل قرمز را در تابه با آبِ گوشت مخلوط میکنیم تا مخلوط رب مانندی به دست آید.
سه پیمانه آب به آن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم و به صورت یکنواخت هم میزنیم.
وقتی سس غلیظ شد، حرارت را کم میکنیم.
ترتیلاها را در سس میپزیم تا نرم شوند، سپس آنها از سس خارج کرده و ترتیلاها را در سس میپزیم تا نرم شوند، سپس آنها از سس خارج کرده و در بشقاب میگذاریم.
روی هر ترتیلا را با گوشت و پنیر می پوشانیم و ترتیلای دیگری روی آن میگذاریم.
میتوانید این کار را ادامه دهید تا به ارتفاع دلخواهتان برسید.
در نهایت، سطح آخرین ترتیلا را با سس گوجه فرنگی، پنیر رندهشده و کاهوی ریز خردشده میپوشانیم.
خب چندتا موردو بگم:
ما کاهو نداشتیم برای همین روش کاهویی دیده نمیشه
بعد اینکه از اونجایی که بابای من نمیتونه غذای تند بخوره ما فلفل قرمزشو کمتر ریختیم
مورد دیگه اینکه به خاطر علاقه به پنیر تو غذاها من پنیرشو تو هرلایه ریختم
برای پنیر یه بار از پنیر خامه ای استفاده کردم
بعد یه بار دیگه که درست کردیم با پنیر پیتزا درستش کردیم
طعم غذاش با پنیر خامه ای بهتر بود
اینم مورد آخر من بعد این که لایه لایه درست کردم و مواد رو ریختم گذاشتم 5 دقیقه تو توستر بعد نوش جون کردیمش
persian-forum
ir.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی