طرز تهیه سوهان کنجدی بدون شکر

برخی از افراد، علاقه‌ای به مصرف قند و شکر مصنوعی ندارند، از این جهت ما توصیه می‌کنیم طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی بدون شکر را بیاموزید تا نه تنها قند و شکر مصرف نکنید، بلکه شیرینی مقوی در کنار چای یا دم‌نوش میل کنید.برای تهیه سوهان عسلی کنجدی بدون شکر شما به ۵ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری آب، ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد و ۳ قاشق غذاخوری کنجد بو داده نیاز دارید. همچنین شما می‌توانید به جای روغن کنجد، از روغن مایع استفاده کنید.برای تهیه سوهان عسلی کنجدی بدون شکر، شما ابتدا باید روغن، آب و عسل را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. هنگامی که احساس کردید روی عسل کمی حباب ایجاد شد، حرارت را کم کنید.شما می‌توانید در این مرحله از خلال پسته یا بادام نیز استفاده کنید، اما انتخاب کنجد، بهترین گزینه خواهد بود، چرا که بسیار مغذی است. سپس ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا سوهان عسلی کنجدی بدون شکر، یکدست شود. در مرحله بعد سوهان را از روی حرارت بردارید.یک سینی یا ظرف استیل بردارید و کف آن را کمی چرب کنید تا سوهان به روی آن نچسبد. سپس با کمک یک قاشق، سوهان کنجدی بدون شکر را روی سینی بریزید. از مزیت سوهان می‌توان به سفت شدن سریع آن اشاره کرد که شما می‌توانید بلافاصله این شیرینی خوشمزه و مقوی را همراه با چای میل کنید.